ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύνθημα πρόκρισης Μάνταλου: «Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη»

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» αναφέρθηκε στις παγίδες που κρύβει το «αβάντζο» της ισοπαλίας ενώ έδωσε το σύνθημα για πρόκριση!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το ότι η ΑΕΚ είχε παίξει σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια από την εμπειρία που είχε στην ομάδα: «Πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Δε μιλήσαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως για το παιχνίδι. Είπαμε κυρίως για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, όχι για το παιχνίδι».

Για το ότι η ΑΕΚ έχει το «μαξιλάρι» της ισοπαλίας και πόσο επηρεάζει την ομάδα με βάση και τις απουσίες που έχει: «Μπορείς να το πάρεις σαν θετικό ότι έρχεσαι για δύο αποτελέσματα. Αλλά κρύβει παγίδες αν το έχεις στο μυαλό σου. Εμείς προετοιμαστήκαμε χωρίς να έχουμε αυτό το πράγμα στο μυαλό μας και είτε με έναν είτε με τρεις βαθμούς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να έχει η ΑΕΚ για την πρόκριση: «Νομίζω για να πάρεις αποτέλεσμα σε έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει τον τελευταίο 1.5 χρόνο με τον Αλμέιδα. Είμαστε έτοιμοι. Κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».