ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στον Πισάρο αρέσει να είναι ο σταρ»

Ρεπόρτερ της Τσίβας μίλησε σε Ελληνικό Μέσο και σκιαγράφησε το προφίλ του, όπως όλα δείχνουν, νέου αποκτήματος της «Ένωσης»!

Αναλυτικά όσα είπε στο sport-fm.gr ο Χουάν Μανουέλ Φιγκερόα για τον Ροδόλφο Πισάρο: 

«Ο Ροδόλφο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει καλή τεχνική. Δεν είναι ο μεγάλος ηγέτης που φωνάζει συνεχώς μέσα στο γήπεδο, αλλά ξέρει πολύ καλά πώς να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Είναι πανέξυπνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο στην Τσίβας υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα», εξήγησε αρχικά και συνέχισε:

«Τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ είναι ο καλός χειρισμός της μπάλας και εμπειρία, ενώ έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι ένας παίκτης που ο Ματίας ξέρει καλά και o Πισάρο γνωρίζει τις απαιτήσεις που έχει από έναν παίκτη του ο Αλμέιδα».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, ο Φιγκερόα ανέφερε: «Είναι σκληραγωγημένος χαρακτήρας μέσα στο γήπεδο, στις κρίσιμες στιγμές έχει τον τρόπο να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και σε πολλές από τις ομάδες που έχει παίξει, του αρέσει να είναι ο σταρ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την «Ένωση»: «Τρεις είναι οι λόγοι που διάλεξε την ΑΕΚ. Αρχικά, ήταν το όνειρο του να παίξει στην Ευρώπη, δεύτερον θέλει να δείχνει τον καλύτερο του εαυτό και να παίζει σε υψηλό επίπεδο και τρίτον η σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα».