ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ: Σκότωσαν τη θεία και τραυμάτισαν τη μητέρα του Πισάρο

Τραγικές στιγμές για τον ποδοσφαιριστή της «Ένωσης» καθώς, όσο αυτός βρίσκεται στη χώρα μας, κάποιοι σκόρπισαν τον πόνο στην οικογένειά του στο Μεξικό!

Άσχημες στιγμές ζει η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Heraldo»:

«Η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του Πισάρο, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

 

Όπως προσθέτει το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, «η μητέρα του Πισάρο και ο άλλος άνδρας που φέρεται να είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας βρίσκονται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται».

 

Τέλος τονίζεται πως «οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος».