ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου: «Αυγενάκη για εμάς τελείωσες, η ΑΕΚ σε σεβάστηκε και αποδείχθηκες ανάξιος»

Ανακοίνωση με αποδέκτη τόσο τον Λευτέρη Αυγενάκη όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε ο ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Λευτέρη, γνωριζόμαστε χρόνια. Σε ξέρουμε και μας ξέρεις. Είμαστε από την ίδια πόλη.

Λευτέρη όταν έγινες υπουργός όλοι περιμέναμε να διαψεύσεις αυτό που όλη η Ελλάδα ψιθύριζε. Είπαμε. Γνωριζόμαστε. Αλλά είμαστε από την Κρήτη. Και όταν κάποιος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να περιμένουμε για να δούμε την πραγματικότητα στην πράξη δίνουμε την ευκαιρία και τον χρόνο. Περιμέναμε Λευτέρη. Όπως περίμενε και η ομάδα που λατρεύουμε. Σε σεβαστήκαμε. Και η ΑΕΚ σε σεβάστηκε. Περίμενε. Κανείς δεν σε πολέμησε. Όμως δυστυχώς αποδείχθηκες ανάξιος της εμπιστοσύνης.

Γνωριζόμαστε Λευτέρη. Δεν μπορείς να μας κοροϊδέψεις. Κανέναν δεν μπορείς να κοροϊδέψεις με το τελευταίο σου ατόπημα. Για το οποίο έδειξες πως κι εσύ ντράπηκες. Για αυτό προσπάθησες να το περάσεις στη ζούλα. Σε νομοσχέδιο άλλου υπουργού ενώ σε λίγες μέρες καταθέτεις αθλητικό νομοσχέδιο. Με αστείες δικαιολογίες ότι σου ήρθε έτοιμο από το υπουργείο δικαιοσύνης. Ακόμη και τα τσιράκια του εντολέα έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι αναφέρει η παράγραφος οκτώ και προέβαλαν άλλα άρθρα. Ήθελες να το περάσεις μουλωχτά. Επειδή ντρεπόσουν προκαταβολικά. Επειδή σου ήρθε έτοιμο αλλά όχι από το υπουργείο δικαιοσύνης. Μαζί με το άλλο κατάπτυστο άρθρο που επιτρέπει σε τελεσίδικα καταδικασμένους να παραμένουν αφεντικά σε ομάδες και να κάνουν παιχνίδι σαν κι αυτό που απαξίωσε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες και το έφτασε μέχρι εδώ. Δεν είχες το θάρρος να το υποστηρίξεις. Σε εξέθεσε κι αυτός που στο έγραψε προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες περί δήθεν εναρμόνισης με διεθνείς κανονισμούς. Δικαιολογίες που ακόμη και αδαείς κατάλαβαν πως είναι παραμύθια με μια απλή ανάγνωση.

Αυτή δεν είναι συμπεριφορά πολιτικού άντρα. Και σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά Κρητικού. Για εμάς έχεις τελειώσει. Και ξέρεις καλά ποιοι είμαστε. Γνωριζόμαστε. Αποδείχθηκες ανάξιος της υποστήριξης κάποιων από εμάς αλλά και της ανοχής όλων μέχρι να μας δείξεις ξεκάθαρα και με αποδείξεις τους σκοπούς σου. Θα μας βρεις μόνο απέναντι. Ξα σου!

Σ.Φ.ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

Υ. Γ: Κυριάκο Μητσοτάκη αν ασχοληθείς πέντε λεπτά θα καταλάβεις ότι η τροπολογία έχει ταμπέλα διαπλοκής. Δεσμεύτηκες στις ανώτερες αρχές του ποδοσφαίρου ότι θα εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο; Δεσμεύτηκες σε όλη την Ελλάδα για εξυγίανση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής! Αυτό εννοούσες; Οι κατάδικοι να διοικούν ανενόχλητοι και οι επενδυτές να διώκονται;”