ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Αραούχο: «Η νίκη ήταν για την οικογένεια του Μιχάλη»

Ο αρχηγός της Ένωσης δήλωσε το παρών στο ματς με τους Κροάτες μετά από τέσσερις μήνες απουσίας και φανερά ενθουσιασμένος αφιέρωσε την νίκη της ομάδας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.

Ευδιάθετος δηλώνει ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς αγωνίστηκε μετά απο 4 δύσκολους μήνες με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων», με την βραδιά να κλείνει με την νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με μια ανάρτηση στο Instagram ο παίκτης αφιέρωσε την νίκη της ομάδας του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη.

Φυσικά ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να επανέλθει στην ενεργό δράση πολύ νωρίτερα απο όσο υπολόγιζαν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που επέτρεψε η επέμβασή μου να γίνει από γιατρό της επιλογής μου.

Ευχαριστώ Pedro Ripoll, που είσαι εκεί κάθε μέρα! Ευχαριστώ τον Tomas (φυσικοθεραπευτής) και ολόκληρη την ιατρική του ομάδα.

Ευχαριστώ τον Miguel Angel Ramirez, που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον @raulqnt για τον χρόνο σου, φίλε. @belinda_personaltrainer επίσης κι εσένα που μπορούσες να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο που είχαμε, Σώθηκες φέτος @ victoriglesias10 αλλά τα λέμε.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Καρβουνίδη που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με ετοιμάσει γι’ αυτόν τον αγώνα και την ομάδα του @dimiphysio_ioannou @pavlidis_constantinos @lefterisgaitanos @ag.contarinis #Tom #Fabio και φυσικά στους φιλάθλους για τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, στο αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες! Η νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη και τα λέμε το Σάββατο.

ΥΓ: Άφωνος μαζί σου @abrahamelian @10nicogonzalez και ευχαριστώ τον προσωπικό μου γιατρό #Valen που με φρόντισε και κατάλαβε χωρίς να του εξηγήσω τίποτα, ότι ο μπαμπάς δεν μπορούσε να απολαύσει τίποτα σε αυτές τις διακοπές».