ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ έως το 2028 με αυξημένες απολαβές ο Ελίασον!

Σύμφωνα με την έγκυρη Aftonbladet, ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, συμφώνησε σε όλα με την «Ένωση» και θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο κατά έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπογράφει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Νίκλας Ελίασον! Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη Aftonbladet, ο Σουηδός εξτρέμ που πρόσφατα χρίστηκε και διεθνής, έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» για την επέκταση της συνεργασία του με τον σύλλογο κατά έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Πρόκειται για ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο πέραν της αύξησης της χρονικής διάρκειάς του θα περιλαμβάνει φυσικά και αυξημένες αποδοχές για τον Ελίασον ο οποίος το άξιζε καθώς έχει κάνει άλμα τα προόδου αποτελώντας έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα ενώ αποτελεί πλέον και στέλεχος της Εθνικής του ομάδας. ΑΕΚ και Ελίασον άλλωστε, βρίσκονταν σε επαφές μέσα στη χρονιά για να υπάρξει η αναπροσαρμογή συμβολαίου και πλέον όπως φαίνεται υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία μένει να επισφραγιστεί με την ανακοίνωση από τους «κιτρινόμαυρους».

Στο ρεπορτάζ των Σουηδών, αναφέρονται τα εξής: «Ο Ελίασον επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών». Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «έτσι το συμβόλαιο του Ελίασον με τον ελληνικό σύλλογο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028».

Ο Νίκλας Ελίασον πραγματοποίησε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τα «κιτρινόμαυρα» σημειώνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 47 παιχνίδια, επιτεύγματα που του έδωσαν το… προσκλητήριο για την εθνική ομάδα της Σουηδίας.