ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα επιστρέφει και «τρέχουν» οι εξελίξεις

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που θα φέρει εξελίξεις όσον αφορά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι πολλά και από βδομάδα αναμένεται να μπουν σε μια σειρά. Ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε το πρώτο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και σε νησιά της χώρας μας, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την πατρίδα του, Αργεντινή, με τον προπονητής του «Δικεφάλου» να αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Η επιστροφή του «Πελάδο» αναμένεται να φέρει εξελίξεις όσον αφορά στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον σύλλογο, ο οποίος έχει περάσει εδώ και λίγες ημέρες στη νέα εποχή υπό τη διοίκηση του Μάριου Ηλιόπουλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στις 23 Ιουνίου, στην Ολλανδία, με τον Αλμέιδα να επιθυμεί να έχουν λυθεί μέχρι τότε αρκετά θέματα όπως η απόκτηση τερματοφύλακα (ενδεχομένως και δύο) και μπακ σε αμφότερες τις πλευρές, καθώς και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, με Άμραμπατ και Χατζισαφί να είναι μέχρι στιγμής στον «αέρα». Την ίδια ώρα βέβαια, υπάρχουν και έντονες φήμες αναφορικά με προτάσεις για παίκτες της ομάδας, όπως ο Πόνσε και ο Μουκουντί.