ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πινέδα: “Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι.”

Μετά τις δηλώσεις του “Πελάδο” ,ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, είπε και αυτός με την σειρά του την άποψή του για το σημερινό ματς.

Συγκεκριμένα είπε:

  • Για την Αντβέρπ και πόσο καλά τη γνωρίζουν: «Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς έχουμε προσπαθήσει να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό».
  • Για την πνευματική κατάσταση της ομάδας μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Ήταν ένα δυνατό, έντονο και συγκινητικό παιχνίδι. Πιστεύω και τα επόμενα ματς με την Αντβέρπ θα είναι παρόμοια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και αυτόν τον προκριματικό».
  • Για το πως βλέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες την πιθανή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: «Αποτελεί ένα όνειρο για τον κάθε παίκτη. Από εκεί που βλέπεις τα ματς του Champions League σπίτι σου μπορείς να παίξεις. Οπότε σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να το καταφέρεις».
  • Για το αν θεωρεί πως η αναμέτρηση με την Αντβέρπ θα είναι δυσκολότερη από αυτή με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή το αντίθετο: «Ξέρουμε ότι είναι δύο πολύ καλές ομάδες που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο. Θα πρέπει να καταβάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».