ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παίκτης της ΑΕΚ ο Αντούνα για τέσσερα χρόνια – 7 εκατομμύρια ευρώ το κόστος»!

Μια φοβερή αποκάλυψη ήρθε να κάνει ξένο Μέσο που ασχολείται με τα μεταγραφικά από το Μεξικό και αναφέρει για ένα ακόμη «μπαμ» της «Ένωσης»!

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένας ποδοσφαιριστής που η ΑΕΚ προσπαθεί διακαώς να ντύσει στα «Κιτρινόμαυρα». Αποτελεί μια εξαιρετικότατη λύση για τα «φτερά» της επίθεσης. Για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί πρόσφατα κι ο Παναθηναϊκός.

Στην Ελλάδα, όπως διαβάσατε και στο Kiteniemrosi.gr, ο «Δικέφαλος» έχει το…πάνω χέρι αν θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ένα Μέσο από το Μεξικό που ασχολείται με τις «εκεί» μεταγραφές, ταράσει τα νερά και μιλάει για μεταγραφή που έχει ουσιαστικά συμφωνηθεί.

Ο λόγος για το TRANSFER LIGA MX το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ουριέλ Αντούνα (Μεξικανικής καταγωγής 26 ετών), αποτελεί νέο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος αγωνιζόταν στην Κρουζ Αζούλ και το κόστος μεταγραφής έφτασε τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφέρει επίσης πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών. Κάτι που δείχνει το πόσο τον πιστεύει ο σύλλογος και πόσο απαραίτητο θεωρεί την παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ αυτό θα επιβεβαιωθεί.