ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Original 21: «Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα από τον ΦΥΣΙΚΟ μας χώρο, τα τσιμέντα της κερκίδας!» (ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα – παρότρυνση προς τους φίλους της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με το Βόλο έστειλε η Original 21.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει ύστατη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες προκειμένου να παροτρύνει τους φίλους της ΑΕΚ που θα βρεθούν στις κερκίδες της OPAP Arena να μην εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα. Σε ανάλογη προσπάθεια προέβη και το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ένωσης, καλώντας τους φίλους Ενωσίτες να παραμείνουν στη φυσική τους θέση, στις κερκίδες, και να αφήσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να πανηγυρίσουν κι εκείνη στη φυσική τους θέση, στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ανακοίνωση:

«Αδέρφια μας Ενωσίτες,

Η ΑΕΚ μας βρίσκεται μισό βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος για το οποίο ΟΛΟΙ μας, διοίκηση, προπονητές, παίχτες, κόσμος, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έχουμε δώσει με ψυχή και σώμα, τον αγώνα μας.
Ένα πρωταθλημα κόντρα σε όλους και όλα που αυτό από μόνο του το κάνει πιο γλυκό, πιο μάγκικο, πιο αρχιδάτο!
Ας το χαρούμε, ας το πανηγυρίσουμε λοιπόν αύριο με όλη μας την καρδιά, με όλη μας τη ψυχή.
Ξέρουμε πως τα συναισθήματα μας εκείνη την ώρα δεν θα ελέγχονται από τίποτα άλλο εκτός από την καρδιά μας. Με αυτήν και μόνο αγαπάμε την ΑΕΚ και η καρδιά δεν μπορεί να πάρει καμία εντολή, είτε στην λύπη, είτε πολύ περισσότερο στην ατελείωτη χαρά μας.
Αύριο όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προσθέσουμε και λίγο μυαλό (όσο μας έχει απομείνει).
Αύριο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην δώσουμε κανένα απολύτως δικαίωμα και για τίποτα.
Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το πρωταθλημα από τον φυσικό μας χώρο… τα τσιμέντα της κερκίδας και αφήνουμε τον Ματίας και την αγέλη του να το χαρούν με την ψυχή τους στον φυσικό τους χώρο.. στο χόρτο. Εκεί που μοίρασαν πόνο σε όποιον βρέθηκε μπροστά τους.
Προστατεύουμε την προσπάθεια ΟΛΩΝ μας, προστατεύουμε την ΑΕΚ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
Δεν δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν… τους αφήνουμε να βλέπουν από την τηλεόραση να το σηκώνει ο Αραούχο με τον Πέτρο, τους αφήνουμε να βλέπουν να “καίγεται” η Φιλαδέλφεια, η Αθήνα, η Ελλάδα ολόκληρη.
Τους αφήνουμε να βλέπουν όλα αυτά και να μην τους περνάει ο πόνος ούτε με ντεπόν, ούτε με πονστάν, ούτε με αλγκοφρέν… να χρειαστεί να πάρουν και PROCTO-SYNALAR… οι ΝΑΝΟΙ!
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»