ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πλάθα μίλησε: « Στόχος μου είναι να ενώσω αυτά τα δύο στυλ και να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα».

Ως γνωστών, την Τετάρτη (23/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ και ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την ομάδα και τους στόχους της.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στη νέα σεζόν με την πρώτη της προπόνηση στα Άνω Λιόσια. Ο Ζόαν Πλάθα μίλησε για τα όνειρα αυτής της ομάδας, τις φιλοδοξίες και το κίνητρο.

Οι δηλώσεις του Πλάθα δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ με εκείνον να αναφέρει:

«Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τους συνεργάτες μου, το πρώτο πράγμα, που τους ρώτησα, ήταν αν νιώθουν χαρούμενοι. Διότι το πιο σημαντικό στη δουλειά μου είναι να έχω γύρω μου χαρούμενα πρόσωπα. Αυτό ζητώ και από εσάς. Αυτή είναι η βασική μου αρχή. Βλέπω διαφορετικές κατηγορίες παικτών, άλλοι είναι πιο έμπειροι, άλλοι είναι νεότεροι αλλά με φιλοδοξίες και κίνητρο. Στόχος μου είναι να ενώσω αυτά τα δύο στυλ και να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό με επέλεξε η διοίκηση.

Εξίσου σημαντικό για μένα, είναι ο σεβασμός στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω και πίσω από την ομάδα, στην πόλη, τον κόσμο και τον πολιτισμό της. Θέλω να μιλάτε σε όλους με σεβασμό, σαν να είναι ο πατέρας σας. Όσο υπάρχει σεβασμός, θα είμαστε στο σωστό δρόμο. Όχι άλλα λόγια. Πάμε δυνατά!».