ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκαρσια στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού-Η ΑΕΚ τον κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση που σχεδιάζεται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μιας και διανύουμε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, στην «Ένωση» έχουν δεχθεί και αρκετές προτάσεις για παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με το «Sportday.gr», στην ΑΕΚ έφτασε μια πρόταση σχετικά με τον Λιβάι Γκαρσία από ομάδα του εξωτερικού. Η «Ένωση» βέβαια για να μπει σε συζητήσεις θα πρέπει να λαμβάνει ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσό.Η ΑΕΚ κοστολογεί τον Γκαρσία στα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πρόκειται για ένα από τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας, το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί οικονομικά. Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανήκει στον «δικέφαλο» από το καλοκαίρι του 2020, με την ΑΕΚ να έχει το 60% των δικαιωμάτων του και το υπόλοιπο 40% το διατηρεί η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την Γουότφορντ για τον ποδοσφαιριστή, με την υπόθεση βέβαια να μην προχωράει, ενώ κατά καιρούς υπήρξαν διάφορα σενάρια για ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανία, σχετικά με τον Λιβάι Γκαρσία.