ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ΑΕΚ για το μέλλον του βλέπει ο Μοχαμαντί

Σε ξένο Μέσο μίλησε ο Ιρανός αριστερός οπισθοφύλακας της «Ένωσης» και ανέφερε πως, παρά τις προτάσεις που είχε, επιλέγει την ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιλάντ Μοχαμαντί στην ιστοσελίδα «Sarpoosh»!

«Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα. Είχαμε μια συζήτηση με τον προπονητή της Έστεγκλαλ, αλλά φέτος δεν προχώρησε», τόνισε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως έχει παίξει σε διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι ως πλάγιος μπακ και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι εξαιρετικός σε αυτό. Παίζω εδώ και οκτώ χρόνια σε καλές ευρωπαϊκές λίγκες και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια. Θα δούμε τι είναι γραπτό να συμβεί».

Ο Μοχαμάντι επέλεξε το εγκώμιο του Αλμέιδα, λέγοντας πως ο ερχομός του άλλαξε τα πάντα στην ΑΕΚ: «Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή».