ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφική ενίσχυση ΑΕΚ: Θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι – Θα κρίνουν πολλά τα προκριματικά Ευρώπης

Η «Ένωση» επιθυμεί να αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ της αλλά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάτι άμεσα αφού θα δοθεί χρόνος για σωστές επιλογές!

Η ΑΕΚ απέτυχε να κατακτήσει κάποιον τίτλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες. Δυστυχώς έμεινε εκτός στόχων και δεν κατάφερε ούτε να προχωρήσει ιδιαίτερα στην Ευρώπη, δεδομένου πως είχε το «μαξιλαράκι» της σίγουρης παρουσίας σε όμιλο μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό έχει ήδη γίνει αντιληπτό από τους αρμόδιους των μεταγραφών. Η απόφαση είναι για 6 μεταγραφές τουλάχιστον. Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε πολλές εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ομάδα έχει ένα κορμό παικτών, όπως θεωρούν οι άνθρωποί της, και δε θα βιαστούν στις επιλογές.

Αντίθετα, θα δουλευτεί όλο το καλοκαίρι η ενίσχυση. Κορυφαίος παράγοντας θα είναι και η συμμετοχή στην Ευρώπη. Κάθε προκριματικός γύρος του Uefa Conference League θα σημαίνει και έξτρα κινήσεις για την ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα βγει σε καλό για την ομάδα αλλά αυτό είναι το πλάνο.