ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέσκοτ: «Πριν το αγώνα με τον Ολυμπιακό ήρθαν οπαδοί στο ξενοδοχείο – Σκέφτηκα να μην κατέβω, αλλά η ατμόσφαιρα είχε φτιαχτεί»

Ο Τζόλεον Λέσκοτ παραχώρησε συνέντευξη στη «Daily Star Sport» και αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγλος παλαίμαχος:

«Πολλά πράγματα ήταν αναπάντεχα ή απλά πράγματα που εγώ δεν είχα συνηθίσει. Θυμάμαι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί ήρθαν στο ξενοδοχείο που μέναμε και ήταν στον χώρο της ρεσεψιόν. Τότε ο αρχηγός της ομάδας μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘πάμε κάτω, είναι εδώ οι οπαδοί’. Όταν λέω οπαδοί δεν εννοώ 2-3 που ήρθαν φγια αυτόγραφα. Ήταν οι οργανωμένοι με κασκόλ. Εγώ είχα μια ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, κάνω αυτά που χρειάζεται. Χαλαρώνω, βάζω πάγο και κάνω αποθεραπεία. Και του είπα: ‘Αλήθεια; Μπα, λέω να μην έρθω’. Εκείνος απάντησε: ‘Δεν σε ρωτάω, πάμε κάτω’. Οταν πήγαμε κάτω η κατάσταση είχε φτιαχτεί. Τραγουδούσαν συνθήματα, θέλοντας να μας πουν πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι»

«Τελικά χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποιες ρεπό, οπότε θα πήγαινα σπίτι μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν στο πάρκινγκ και όταν επιστρέψαμε, μας περίμεναν εκεί οι οργανωμένοι. Αλλά όπως βγαίναμε με τον προπονητή, μπορούσα να πάω από την άλλη πλευρά να πάρω το αμάξι μου και να πάω στο αεροδρόμιο. Οπότε δεν είδα τι έγινε. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, θα έλεγα. Συνολικά, παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν καλοί. Η πλειοψηφία από αυτούς ήταν καταπληκτικοί, αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».