ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Όλοι Λιόσια, για τη «Βασίλισσα» που διεκδικεί τα υψηλά, με στόχο τα υψηλότερα!»

 H «Βασίλισσα» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αύριο Σάββατο (17:00) απέναντι στο Περιστέρι στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων μετά τη μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή και θέλει να κλειδώσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Για να πετύχει τον στόχο της έχει την ανάγκη από την στήριξη του κόσμου της όπως χθες δημοσία ζήτησε ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης κατά την Τελετή Ονοματοδοσίας της Αίθουσας Τύπου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Σε μία χρονιά απαιτητική, η «Βασίλισσα» διεκδικεί τα υψηλά, με στόχο τα υψηλότερα, κόντρα στις αντιξοότητες, κόντρα σε όλα.

Η αυριανή αναμέτρηση με Περιστέρι κρίνεται οριακή.

Απαραίτητη συνθήκη για τα σπουδαία η παρουσία-στήριξη του κόσμου της, όπως χθες δημοσία ζήτησε ο «Πατριάρχης» του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης κατά την Τελετή Ονοματοδοσίας της Αίθουσας Τύπου. Πολλώ δε μάλλον στην παρούσα φάση, όπου απαιτείται και το χειροκρότημα για τον «Ευαγγελιστή» των «Αγίων» του ενδόξου Σωματείου μας, ο οποίος για πολλοστή φορά, θα δώσει το «παρών», μακριά από τους προβολείς και πλησίον των  δημοσιογραφικών θεωρείων,

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι, συνεχίζεται.  Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, με το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, και θα ξεκινήσει, στις 17:00, στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00 έως τις 17:20.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

– Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.