ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Έναρξη συνεργασίας με τη ΜΙΝΟΑ WATER!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη MINOA WATER, της εταιρίας Water Fresh. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

Η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με το MINOA WATER, της εταιρίας Water Fresh.

Η «Βασίλισσα» και το νερό MINOA θέτουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον οικολογικό τρόπο ζωής. Κοινή γραμμή και επιδίωξη η μείωση της χρήσης του πλαστικού.

Με τη συνέργεια αυτή, η ΑΕΚ BC γνωστοποιεί με υπερηφάνεια την προσπάθειά της να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμά της και προσκαλεί το κοινό της να γίνει αρωγός σε αυτό το project.

Ποιο είναι το νερό ΜΙΝΟΑ

Το εμφιαλωμένο νερό MINOA είναι πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων και σε χάρτινη συσκευασία, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το εμφιαλωμένο νερό με νέο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ακολουθώντας τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα στην κατασκευή και δεδομένου, ότι είναι ανακυκλώσιμα, η συσκευασία  έχει το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Ενώ ένα άλλο πλεονέκτημα είναι, ότι το καπάκι κλείνει ξανά, μετά από κάθε χρήση, έτσι ώστε το νερό να διατηρείται πάντα φρέσκο και υγιεινό.

Αποστολή της εταιρείας  είναι να βελτιώνει  συνεχώς όλες τις πτυχές της επιχείρησης, από το στάδιο της προμήθειας έως τη συσκευασία του προϊόντος. Πάγια θέση της Waterfresh είναι  ότι μία συσκευασία πρέπει να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο προϊόν, καλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία για τον καταναλωτή, με ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η Waterfresh επενδύει συνεχώς, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς και στις τάσεις που καθοδηγούνται από τους καταναλωτές. Έτσι, το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα είναι η εμφιάλωση βιταμινούχου νερού με γεύσεις.

Δήλωση προέδρου Waterfresh, Μανώλη Τσαλδάρη :

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που είμαστε οι πρώτοι, που παρουσιάσαμε το νερό σε χάρτινη συσκευασία. Είναι μια καινοτόμα επιλογή που προσφέρει premium νερό, με ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Το νερό ΜΙΝΟΑ έχει ήδη κατακτήσει 12 διεθνή βραβεία και βρίσκεται ήδη στα ράφια σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας , να αγγίζουμε κορυφές , όπως ακριβώς κάνει και η ΑΕΚ BC σταθερά τα τελευταία χρόνια.»

Δήλωση Εμπορικού Διευθυντή AEK BC , Γιάννη Δασκολιά:

«Η συνεργασία μας με την εταιρεία Waterfresh και το νερό MINOA είναι η απαρχή μιας προσπάθειας να προσφέρουμε πίσω στο περιβάλλον και την κοινωνία. Δεσμευόμαστε να αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την επιμόρφωση του σε ζητήματα αειφορίας και βιωσιμότητας. Καλωσορίζουμε το MINOA Water στην οικογένεια της AEK BC και ευχόμαστε να πετύχουμε από κοινού σε ό,τι θέσουμε ως στόχο».