ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε η ώρα της δικαίωσης για την ΑΕΚΑΡΑ του Αλμέιδα

Η «Ένωση» είναι έτοιμη για μια τελευταία φετινή παράσταση μπροστά στο κοινό της που με τη λήξη και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα σημάνει την αρχή των πανηγυρισμών!

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο απόψε (14/5, 20:00) στην «OPAP ARENA» με στόχο να πάρει εννοείται το θετικό αποτέλεσμα που χρειάζεται ώστε να χριστεί πρωταθλήτρια Ελλάδος. Μια πανάξια κατάκτηση του τίτλου καθώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είχε αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο και αν έμενε εκτός τίτλου θα το έπραττε μόνο λόγω δικών της απροσεξιών.

Η Νέα Φιλαδέλφεια ήδη γεμίζει από τις πρωινές ώρες καθώς αμέτρητος κόσμος καταφθάνει να γιορτάσει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Έχουν μάλιστα οργανωθεί διάφορα events εκτός γηπέδου και με την επίβλεψη της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να μη μείνει κανένας με παράπονο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της ως προς την προσοχή και το σεβασμό που πρέπει να επιδείξει ο κόσμος. ΔΕΝ πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε και να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντί στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Σιμάνσκι ή Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον ή τον Άμραμπατ δεξιά και τους Τσούμπερ – Γκαρσία στη γραμμή κρούσης.