ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννόπουλος: «Φεύγω με ένα… γαμώτο ρε παιδί μου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα σουτέρ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις στιγμές που πέρασε στην «Ένωση». Ακόμη με τις δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ επισήμανε ότι φεύγει με ένα…παράπονο από την ομάδα. Διαβάστε όσα είπε:

Για την αποχώρηση από την ΑΕΚ και αν είχε πράγματα να δώσει ακόμα: «Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά είχαμε 2 διοργανώσεις να παίξουμε ακόμα. Και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε. Για διάφορους λόγους υπήρχαν προβλήματα στην ολοκλήρωση του deal. Είχα εγώ κάποιους όρους, είχε και η ΑΕΚ κάποιους όρους και δεν τα βρήκαμε. Οπότε, έπρεπε αναγκαστικά να προχωρήσουμε».

Για τα αισθήματά του μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ: «Με τα καλύτερα αισθήματα φεύγω. Ο κόουτς με ήθελε και το έδειξε κιόλας. Με στήριξε στη χρονιά με τη χρησιμοποίησή μου. Φεύγω με τις καλύτερες σχέσεις και τα καλύτερα δυνατά αισθήματα. Με ένα… γαμώτο ρε παιδί μου. Έπρεπε να ολοκληρωθεί η χρονιά. Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν σε πάρα πολύ καλή φόρμα και είχαμε πάρει φόρα. Θέλαμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα με αυτό το γκρουπ. Δεν μπορείς να επέμβεις σε πανδημίες».

Για το νέο γήπεδο: «Έχει να κάνει και με το νέο γήπεδο το γαμώτο. Θα ήθελα να πάω στο γήπεδο, να είναι ένα σπίτι. Αυτό με πείραξε, αλλά περισσότερο αυτό που δεν΄μπορούσα να ελέγξω εγώ έτσι όπως τελείωσε η σεζόν. Η συγκεκριμένη κίνηση ανοίγει εντελώς διαφορετικές πόρτες. Και στη διοίκηση δίνει τεράστιες ευκαιρίες, αλλά και στην ομάδα και στον κόσμο. Συμφωνώ απόλυτα πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Το γήπεδο είναι μεγάλη ιστορία για την κάθε ομάδα».

Για το επόμενο βήμα: «Κανένα σχόλιο. Αν δεν επισημοποιηθεί κάτι δεν μπορώ να μιλήσω»

Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι ένας. Όταν τελειώσω την καριέρα μου να λέει ο κόσμος ότι ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουν περάσει. Από σύντομους στόχους είναι οι τίτλοι και ίσως η συμμετοχή με την Εθνική σε ένα μεγάλο τουρνουά».

Για το τι θα του λείψει περισσότερο από την ΑΕΚ: «Θα μου λείψει το πολύ καλό κλίμα που είχαμε φέτος οι Έλληνες παίκτες μεταξύ μας. Και με τους ξένους, αλλά οι Έλληνες ήμασταν σαν παρέα. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ δύσκολη στην αρχή. Όπως κάθε αρχή με τον Ηλία νομίζω είναι δύσκολη. Πρέπει να του δώσεις χρόνο να δουλέψει την ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω χάσει λίγο επεισόδια. Έμαθα ότι αποχωρούν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτά που διαβάζω. Είναι για πολλούς έκπληξη, όχι μόνο για μένα».

Για το αν… κατατρέχει τον Παναθηναϊκό η «ψύχωση» για ένα Final Four: «Είναι πολύ πιθανό. Το σκεπτικό δεν είναι λάθος. Με 1-2 επιτυχίες ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε τον λόγο που δεν ήρθαν οι επιτυχίες».