ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφές με ομάδες σε Ολλανδία και Πολωνία ο Ίβιτς!

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες στη χώρα της τουλίπας αλλά και σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης!

Ο Ίλια Ίβιτς από τη πρώτη στιγμή βάλθηκε να διορθώσει τομείς στους οποίους η ομάδα υστερούσε. Ένα από αυτά τα θέματα είναι και το ζήτημα των δανεικών. Ο Δικέφαλος δε έχει καταφέρει να τελευταία χρόνια να δραστηριοποιηθεί θετικά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Πολλοί είναι οι παίκτες που δεν βρίσκουν θέση στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας δυσκολεύονταν να τους παραχωρήσουν δανεικούς. Αυτό θέλει να διορθώσει ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές.

Παίκτες όπως οι Γιακουμάκης και Βασιλαντωνόπουλος που είναι δανεικοί στην Γκόρνικ, δεν έχουν χώρο τη νέα χρονιά στην ομάδα. Αντίστοιχα ο Μίλος Ντέλετιτς που είναι στον Αστέρα, δύσκολα θα επιστρέψει. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για τους Νταβίντ Σιμάο (Μπερ Σεβά), Πάρη Μπάμπη (Πλατανιά), Χρήστο Γιούση (Πλατανιά), Γιώργος Γιαννούτσο (Αλκή) Θανάση Πάντο (Καλαμάτα).

Οι παραπάνω αναμένεται να επιστρέψουν μετά το δανεισμό τους και να δανειστούν εκ νέου. Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να δώσει τους παίκτες σε ομάδες που είναι σε αξιόλογο επίπεδο και θα μπορούν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Για αυτό και ήδη έχει κάνει επαφές με ομάδες της Ολλανδίας και της Πολωνίας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!