ΑΕΚ, ΓΗΠΕΔΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Δικηγόροι οικογένειας Μιχάλη Κατσούρη: «Θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία -ναζιστών χούλιγκαν»

Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη για την προπαγάνδα που υπέστη και ήρθε στην δημοσιότητα.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (20/8) οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη, Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος, ανακοίνωσαν την απάντηση τους στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το «ρεπορτάζ-προπαγάνδα» που ήρθε στην δημοσιότητα.

«Τις τελευταίες ώρες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε η είδηση ότι κάποιοι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχαλη Κατσουρη να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, όταν καταδιώκονταν. Θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία -ναζιστών χούλιγκαν από την Κροατία καθώς και των εν Ελλάδι συνεργών τους.», τονίζεται.

Οι δικηγόροι στην ανακοίνωσή τους τονίζουν αναλυτικά:

«Accuse the other side of that which you are guilty» – «Κατηγορήστε την άλλη πλευρά για αυτό που είστε ένοχος». Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας.
Προφανώς δεν σέβεστε τον Μιχάλη (δύσκολο πράγμα ο σεβασμός για το νεκρό, θέλει ψυχή).
Προφανώς δεν σέβεστε την οικογένεια του.

Προφανώς δεν σέβεστε αυτούς που μάχονται για την ανακάλυψη της αλήθειας (τους δικαστές).

Αλλά να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, αυτό πάει πολύ.

Τις τελευταίες ώρες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε η είδηση ότι κάποιοι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχαλη Κατσουρη να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, όταν καταδιώκονταν.

Επειδη αυτή η εκδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δηλώνουμε ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια:
-Σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία -ναζιστών χούλιγκαν από την Κροατία καθώς και των εν Ελλάδι συνεργών τους.

-Σε όποιον προσπαθήσει να παραβλέψει ή αλλοιώσει στοιχεία της υπόθεσης.
-Σε όποιον προσπαθήσει να κουκουλώσει το τραγικό συμβάν και να το υποβιβάσει σε έναν τυχαίο εξ αμελείας τραυματισμό (παρόλο που αφενός δεν αποδεικνύεται αφετέρου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης πλήγμα).
Και επειδή, λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, σας προειδοποιούμε ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχειά που ακυρώνουν αυτή την εκδοχή, μας ενδιαφέρει όμως να μάθουμε ποιος γκαιμπελίσκος την σκέφτηκε».