ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρειάζεται (τουλάχιστον) στόπερ και δεξί μπακ η ΑΕΚ- Δύσκολη η απόκτηση μέχρι τη Δευτέρα

Στην «Ένωση» γνωρίζουν πως θα ήταν καλό να αποκτήσουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές αλλά πλέον ο χρόνος πιέζει πολύ!

Η ΑΕΚ είδε έναν όμιλο…δύσκολο και επιπέδου Uefa Champions League να της τυχαίνει στο Uefa Europa League. Ξεκίνησε αρνητικά τη Σούπερ Λιγκ ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε από την Αντβέρμπ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν διακρίνει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, ποσοτικά καθώς οι επιλογές είναι τρεις συν κάποιοι νεαροί. Έγιναν προσπάθειες να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, για παράδειγμα ο Νέστορ Αραούχο, αλλά δεν ευδοκίμησε καμία.

Όπως παρατηρούμε όμως και με το πρώτο δείγμα γραφής του συλλόγου, εκτός από κεντρικό αμυντικό, η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει και δεξί μπακ. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν αποδίδει τα μέγιστα αφήνοντας μόνη επιλογή τον Λάζαρο Ρότα. Αυτό δείχνει πως θα ήταν αναγκαίο να αποκτηθεί δεξιός οπισθοφύλακας.

Στο «Δικέφαλο» το γνωρίζουν αυτό αλλά πλέον είναι πιο δύσκολη η κατάσταση. Αν επιθυμούν να προβούν σε μεταγραφή και να τη δηλώσουν και στην Ευρώπη, πρέπει να ολοκληρωθεί ως τη Δευτέρα. Κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς υπήρχε περιθώριο μηνών και τελικά δεν έφτανε.

Μένει να δούμε μόνο αν θα έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη τύπου Εζεκίλ Πόνσε. Έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που να βρίσκεται κρυφά σε συζητήσεις και να ανακοινωθεί από το…πουθενά την τελευταία στιγμή. Ωστόσο και αυτό να μη γίνει, πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει έστω 1-2 ακόμη παίκτες έστω μόνο για την Ελλάδα.