ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: « Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη»

Ο Πελάδο τόνισε τη φιλοξενία στην Κροατία ενώ ανέφερε το λόγο που η ομάδα του «μεταμορφώθηκε» στο δεύτερο ημίχρονο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Αρχικά το πρώτο ημίχρονο οι γραμμές μας βρίσκονταν μακριά από τα μαρκαρίσματα του αντιπάλου. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά αν της αφήσεις χώρους. Για εμάς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντιναμό μπήκε καλύτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, γνωρίζοντας ότι η Ντιναμό μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της. Θεωρώ πως ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη χαρά του κόσμου της ΑΕΚ, μετά από μία «μαύρη» εβδομάδα, για τη ρεβάνς, τις προειδοποιήσεις από την UEFA και αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου:

«Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη. Θέλω να αναφερθώ για το πως μας συμπεριφέρθηκε εδώ ο κόσμος, το κλαμπ της Ντιναμό, ο κόσμος στο ξενοδοχείο και η αστυνομία. Όλοι μας φέρθηκαν πολύ καλά. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων. Όλοι θέλουμε ειρήνη.

Θέλουμε ο κόσμος μας όπως μας στήριξε πέρυσι, να μας στηρίξει με τον ίδιο τρόπο και το Σάββατο. Πάντα μας έδινε αυτή την έξτρα ώθηση. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα όπως ήρθαμε και το ματς του Σαββάτου να γίνει με παρόμοιες συνθήκες όπως το αποψινό».