ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Υψηλή πρόταση σε Αραούχο, ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει

Η «Ένωση» ήθελε να κρατήσει τον αρχηγό της στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά ο Τσίνο αποφάσισε πως είναι έτοιμος να δοκιμαστεί σε άλλες ομάδες!

Η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο απασχολεί όλο το «Κιτρινόμαυρο» κοινό εδώ και μήνες. Λόγω όμως της αγωνιστικής δραστηριότητας που υπήρχε, άπαντες περίμεναν το καλοκαίρι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Οι υποχρεώσεις της ομάδας τελείωσαν και τότε ξεκίνησε η προσμονή για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα.

Όπως φαίνεται όμως υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα εδώ και καιρό. Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πρόταση με υψηλό ποσό απολαβών στον Αργεντινό σταρ του συλλόγου όμως ο ίδιος δεν τη δέχθηκε. Ο Σέρχιο Αραούχο θεωρεί πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και κάπου αλλού γι΄ αυτό και δεν ταλαιπώρησε καθόλου την «Ένωση» με…παζάρια ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν ξεκάθαρος.

Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά ο Τσίνο είναι ένας παίκτης ελεύθερος στην αγορά κι αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά, θα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα που τόσο πολύ αγάπησε αλλά και τόσο πολύ αγαπήθηκε.  Με τα «Κιτρινόμαυρα» ο Αραούχο  μέτρησε 179 συμμετοχές (48 γκολ, 25 ασίστ), πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (2018 και 2023) και ενός Κυπέλλου (2023), ενώ φυσικά διατέλεσε αρχηγός της.