ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Σταματούν τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

Στην «Ένωση» έχουν αποφασίσει να ρίξουν τους τόνους ως προς τα μεταγραφικά σενάρια, τουλάχιστον έως το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου!

Πριν λιγότερο από μια εβδομάδα η ΑΕΚΑΡΑ σήκωσε το πολυπόθητο τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδος. Πανηγύρισε, γιόρτασε και τώρα επέστρεψε στη σκληρή δουλειά για το δεύτερο εξίσου σημαντικό στόχο. Δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος που ουσιαστικά θα δώσει το «νταμπλ» στην καλύτερη ομάδα της χώρας για φέτος.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν προλάβει να γραφτούν και να «βαφτιστούν» ως πιθανοί στόχοι. Άλλοι απασχόλησαν την ομάδα, άλλοι απασχολούν ακόμη ενώ για άλλους δεν έχει γίνει καμία κρούση. Το σίγουρο είναι πάντως πως άπαντες στην ΑΕΚ, με μπροστάρηδες τους Δ. Μελισσανίδη και Ματίας Αλμέιδα επιθυμούν να σταματήσει η «μεταγραφολογία» έως τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν μια περίπτωση παλεύουν ακόμη και τώρα που γίνεται η προετοιμασία του μεγάλου αυτού ματς, είναι αυτή του Ορμπελίν Πινέδα. Γίνεται καθημερινή πίεση προς τη Θέλτα να ρίξει τις απαιτήσεις της ή να συζητήσει μια άλλη φόρμουλα ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή από όλες τις πλευρές.