ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρώτα το «νταμπλ» και μετά η έναρξη των κινήσεων- Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση στόπερ

Στην «Ένωση» είναι απολύτως συγκεντρωμένοι μόνο στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από αυτά που ακούγονται!

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλύτερα από όλους πως πρέπει να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη στο στόχο του «νταμπλ». Μια μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΚ που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Στην ομάδα λοιπόν έχουν αποφασίσει πως δεν θα επηρεαστούν ό,τι κι αν γράφεται αυτές τις ημέρες. Επικείμενες μεταγραφές, πιθανές αποχωρήσεις και οτιδήποτε μη σχετικό με τα αγωνιστικά πλάνα του μεγάλου τελικού, παραμερίζεται.

Ο Αργεντινός τεχνικός προσπαθεί να καταλήξει στις επιλογές του για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Δουλεύει καθημερινά στα Σπάτα και είμαστε σίγουροι πως θα βρει τον τρόπο να παρουσιάσει ακόμη μια φορά, την υπέροχη ΑΕΚ που συνηθίσαμε φέτος.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν συμφωνήσει ποια είναι η πρώτη ανάγκη που πρέπει να καλύψουν. Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη κίνηση που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που ίσως προοριστεί και για βασικός.