ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για τη ρίψη φωτοβολίδας: «Ο υπαίτιος βρέθηκε και δεν θα μπει ποτέ ξανά στη ζωή του στο γήπεδο της ΑΕΚ»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως ο υπαίτιος που έριξε τη φωτοβολίδα στο παιχνίδι με το Βόλο βρέθηκε και δεν θα ξαναμπεί στη ζωή του ποτέ στο γήπεδο.

Η «Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ» με ανακοίνωσή της, ενημερώνει πως ο υπαίτιος που προέβη σε αυτή την κίνηση βρέθηκε από το κλειστό κύκλωμα καμερών και δεν θα μπει ποτέ ξανά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως το απαράδεκτο περιστατικό με την ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο, αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που πρέπει.

Από την πρώτη στιγμή προσωπικά ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολήθηκε με την πλήρη του διαλεύκανση. Ο υπαίτιος για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια έχει ήδη βρεθεί και δεν πρόκειται να μπει ποτέ ξανά στην ζωή του στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Έχει ενημερωθεί σχετικά ήδη η διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ και θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται. Παράλληλα θα αποδοθούν οι ευθύνες που αρμόζουν στους υπεύθυνους της εταιρείας security.

H ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να δώσει μια και καλή τέλος σε κάθε ανάλογο φαινόμενο στο Σπίτι Μας. Από δω και στο εξής όποιος βγάζει βεγγαλικά ή ρίχνει φωτοβολίδες στο γήπεδο μας, θα εντοπίζεται επιτόπου από το σύστημα των καμερών ασφαλείας και θα του απαγορεύεται δια παντός η είσοδος στην OPAP Arena!

Μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε ανάλογη ανεύθυνη συμπεριφορά κι εγκληματική ανοησία! Καμία θέση στο στολίδι μας για οποιονδήποτε δεν σέβεται την ΑΕΚ και τον κόσμο που μας στηρίζει! Κι όποιος δεν θέλει να το καταλάβει με τα λόγια, θα το καταλάβει στην πράξη…»