ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Εντσάμ στην πρόβα τζενεράλε της Σέλτικ!

Ο Γάλλος χαφ έμεινε για ακόμα μια φορά εκτός αποστολής στην πρόβα τζενεράλε, αυτή τη φορά, της Σκωτσέζικης ομάδας απέναντι στην Πρέστον. 

Ο Ολιβιέ Εντσάμ βρέθηκε πολύ κοντά στην Ένωση, όμως η Σέλτικ έβαλε εμπόδια και η μετακίνηση ακυρώθηκε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεσή του έχει εγκαταλειφθεί από τους κιτρινόμαυρους. Απεναντίας, ο Δικέφαλος παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και περιμένει την κατάλληλη στιγμή.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση της Σέλτικ. Ζήτησε εξηγήσεις που ακυρώθηκε η μετακίνησή του στην Ένωση, έλαβε όμως διαβεβαιώσεις από τους Σκωτσέζους πως υπολογίζεται.

Ο αρνητισμός του Εντσάμ έχει μεγαλώσει τις τελευταίες μέρες αφού βλέπει πως δεν υπολογίζεται από τον Ποστέκογλου. Τελευταίο περιστατικό ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Σέλτικ στο σημαντικό παιχνίδι, που ήταν πρόβα τζενεράλε, κόντρα στην Πρέστον.

Ο Γάλλος γνωρίζοντας από χθες την απόφαση του προπονητή του, σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr, ζήτησε ακρόαση από την διοίκηση της ομάδας. Σε αυτήν αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις και να πιέσει με σκοπό να αποχωρήσει με μεταγραφή από τη Σκωτία.

Εδώ να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Εντσάμ και τον μάνατζέρ του και περιμένει το σωστό timing. Περιμένει να πέσει ο Γάλλος σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά της!