ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έντονο «φλερτ» της ΑΕΚ με Ματέο Γκαρσία!

Ο Ματέο Γκαρσία συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που αναζητά ο Ιβιτς για τον ακραίο επιθετικό που θα ενισχύσει την ΑΕΚ.

Ο Ιλια Ιβιτς έχει καταστήσει σαφές εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εκτιμά ότι αριστερά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με τον σωστό τρόπο, ενώ δεξιά ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έχει καταφέρει ακόμη να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Έτσι, περιορίζονται αρκετά οι τρόποι ανάπτυξης για να φτάσει η μπάλα στην περιοχή για να έρθει το γκολ.

Και για τους λόγους αυτούς ο Ιβιτς σκέφτεται εδώ και καιρό πως μπορεί να ενισχυθεί η Ενωση στο μεταγραφικό παζάρι. Και ανάμεσα στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Σέρβος είναι και ο Ματέο Γκαρσία. Παίκτης που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμα του από τον Αρη και ταιριάζει στα «θέλω» της ομάδας.

Ο Ματέο Γκαρσία συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που αναζητά ο Ιβιτς για τον ακραίο επιθετικό που θα ενισχύσει την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. Είναι ταχύτατος, ιδιαίτερα ικανός στο ένας εναντίον ενός (εκεί «πονά» πολύ η Ενωση) και διαθέτει πολύ καλή τεχνική. Ο 24χρονος Αργεντινός ακραίος μπορεί να δημιουργεί «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα, αλλά να τελειώνει και φάσεις. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, καθώς η ΑΕΚ μπορεί να επενδύσει πάνω του και να προσδοκά πως θα έχει μεταπωλητική αξία. Κάτι που σκέφτονται πάντα στην Ενωση για τις κινήσεις τους στην αγορά.

Πηγή:sportime.gr