ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μόνο στα γκολ

Την τελευταία φορά, στηρίξαμε τον,σε καλή απόδοση,άσσο του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου και δεν διακαιωθήκαμε.Οι ερυθρόλευκοι,έχασαν ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους λόγω ατομικων λαθών στο αμυντικό τους τρίτο και πρέπει να παλέψουν για την νίκη την ερχόμενη Πέμπτη(δι όλου απίθανο,δεν με εντυπωσίασε η Ντινάμο).
Στα σημερινά μας τώρα, η απουσία αγωνστικής δράσης της Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα θέμα,αφού οι αγώνες του κυπέλλου δεν μας βοηθούν στο ποντάρσιμα.Ωστόσο σήμερα έχω επιλέξει να ποντάρουμε στο γκολ μιας που υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Γαλλία,Ιταλία,Γερμανία.
Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μονακό με την Ναντ.Οι Μονεγάσκοι επί Ζαρντίμ πλέον, πήραν την πρώτη τους νίκη με την Τουλούζ και μια ισοπαλία την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Μονπελιέ. Η ομάδα δείχνει ελαφρώς ανεβασμένη και χρειάζεται να νικάει παιχνίδια σαν το σημερινό,εάν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.Η Ναντ δεν πείθει,ωστόσο κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Καέν με 0-1.Σκοράρουν και οι δυο και δέχονται εύκολα γκολ, επιλέγω τα γκολ εκατέρωθεν.
Το ίδιο επιλέγω και στον αγώνα της Αταλάντα με την Μίλαν. ”Μπεργκαμάσκι” και ”Ροσονέρι” κάνουν πολύ καλή σεζόν και βρίσκονται στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την νίκη επί της Σπαλ,ενώ οι φιλοξενούμενοι από την νίκη επί της Κάλιαρι.Το φαβορί λόγω της έδρας είναι η ομάδα του Μπέργκαμο,αλλά και η Μίλαν του Γκατούζο δείχνει ικανή για όλα.
Τέλος, η αναμέτρηση της Βολφσμπουργκ με την Μάιντζ προσφέρεται για ποντάρισμα στα γκολ.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρα ισοπαλία με την Φράιμπουργκ με 3-3, ενώ οι φιλοξενούμνοι από την ήττα εντός έδρας με 1-5 από την Λεβερκούζεν.Πιστεύω και σε κάποια αντίδραση της Μάιντζ και για αυτό διαλέγω το γκολ γκολ.

ΣΗΜΕΙΑ:

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΑΝΤ G/G 1.90(BET365)
AΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ G/G 1.70(BET365)
BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ G/G 1.70(BET365)