ΑΕΚ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ τσεκάρει «διαμαντάκια» από την Κ19 της Αταλάντα!

Στην Ένωση δεν σταματούν να ρωτούν για παίχτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. 

Γνωστό εδώ και καιρό είναι πλέον ότι η ΑΕΚ αναζητά μεταγραφικές λύσεις στην Ιταλία, κάτι στο οποίο φυσικά συνεισφέρει και η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στο πάγκο των κιτρινόμαυρων. Ωστόσο, η ομάδα της Ατάλαντα είναι από αυτές όπου στον Δικέφαλο έχουν διαρκώς ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας όσο αναφορά την μεταγραφική ενίσχυση, όπως άλλωστε έχει γραφτεί πολλάκις.

Αυτό όμως που δεν είναι ακόμα γνωστό και έρχεται να αποκαλύψει το kitenimerosi.gr είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η ΑΕΚ μέσω του Μάσιμο Καρέρα έχει ρωτήσει για διάφορους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Β ομάδα ή αλλιώς την Κ19 του ιταλικού συλλόγου. Βλέπετε, οι ακαδημίες της ομάδας από το Μπέργκαμο διαθέτουν μερικούς ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι οποίοι ίσως θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ίλια Ίβιτς στο μέλλον.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αμάντ Τραορέ. Πρόκειται για παίχτη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, με καταγωγή από την ακτή Ελεφαντοστού και παρά τα 17 του έτη έχουν ενδιαφερθεί ζεστά για την απόκτηση του τόσο η Άρσεναλ όσο και η Λίβερπουλ. Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς στα 27 ματς που εχει αγωνιστεί φέτος έχει σημειώσει 8 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ, ενώ μάλιστα έχει παίξει και 3 φορές στην πρώτη ομάδα σε αγώνες της Serie A πετυχαίνοντας 1 γκολ. Ασφαλώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, η οποία την φέρνουμε απλά ως παράδειγμα της μεγάλης ποιότητας που έχει το ρόστερ των μικρών της Αταλάντα, στο οποίο οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ.