ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στη λίστα του Ίβιτς ο Βίκτορ Ροντρίγκεθ

Ο Ισπανός εξτρέμ που ανήκει στην Έλτσε αλλά αγωνίστηκε δανεικός στο MLS έχει προταθεί στον Ίλια Ίβιτς και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Τον Ιούλιο γίνεται 31 ετών και έχει εμπειρίες εκτός Ισπανίας καθώς για 2,5 χρόνια μέχρι και τον Ιανουάριο που επέστρεψε στην Έλτσε, αγωνιζόταν στο MLS με τους Σιάτλ Σάουντερς. Παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά η αγαπημένη του είναι από τα αριστερά ώστε να συγκλίνει και να σουτάρει ή να πασάρει με το καλό του πόδι, το δεξί. Είναι μικρόσωμος και αποτελεί έναν συνδυαστικό παίκτη που του αρέσει να έχει την μπάλα.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Μπανταλόνα, Σαραγόσα, Έλτσε, Χετάφε και Σπόρτινγκ Χιχόν για να επιστρέψει τον περασμένο Γενάρη στην Έλτσε έπειτα από την παρουσία του στα αμερικανικά γήπεδα.

Την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του MLS Cup, όπου και αναδείχθηκε MVP, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 21 εμφανίσεις, 4 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πρόπερσι πάλι με τους Σάουντερς του Σιάτλ είχε 21 εμφανίσεις, 5 γκολ και 3 ασίστ. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν (2016-2017) όταν και έκανε τη μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Χιχόν στις ΗΠΑ είχε συνολικά σε La Liga και MLS, 38 εμφανίσεις, με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr