ΑΕΚ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σκληρό» πόκερ για Τάνκοβιτς: Στο παιχνίδι και η Φέγενορντ!

Η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ, καθώς σήμερα, λίγο νωρίτερα προέκυψε νέο ενδιαφέρον και αυτό εκδηλώθηκε απο την ολλανδική Φέγενορντ.

Η Ένωση, όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να παλέψει για την απόκτηση του Μούαμερ Τάνκοβιτς με ένα ισχυρό αντίπαλο, την Φέγενορντ. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν πριν λίγη ώρα, με το συγκεκριμένο ολλανδικό ενδιαφέρον να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας από το παρακάτω tweet, από έμπιστο λογαριασμό που ασχολείται με τα μεταγραφικά του μεγάλου ολλανδικού συλλόγου.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί ότι στην μετάφραση του παρακάτω ποστ βλέπουμε πως ο Τάνκοβιτς θεωρείται ποδοσφαιριστής που ανήκει στην φτηνή-χαμηλή αγορά, την οποία δεν κοιτάζει και τόσο συχνά η συγκεκριμένη ομάδα από την χώρα της τουλίπας. Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως ο Σουηδός αριστερός ακραίος επιθετικός είναι παλιός γνώριμος στα ολλανδικά λημέρια, μιας και έχει υπηρετήσει για περίπου 3 χρόνια την ομάδα της Αλκμάαρ.

Πιο αναλυτικά το tweet αναφέρει:

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού , η Feyenoord εξερευνά τη σκανδιναβική «χαμηλή αγορά». Ένα εκπληκτικό όνομα που έρχεται για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης είναι αυτό του Muamer Tankovic. Ο παίκτης της Hammarby, ο οποίος έχει υπηρετήσει την Αλκμάαρ, βίωσε μια ανάσταση αυτή τη σεζόν με 14 γκολ – 7 ασίστ.

Feyenoord Transfermarkt on Twitter

🇸🇪 | Feyenoord verkent tijdens de coronacrisis de Scandinavische ‘low market’. Een verrassende naam die voorbij komt voor de linksbuitenpositie: Muamer Tankovic. De bij AZ geflopte transfervrije speler van Hammarby beleefde dit seizoen een wederopstanding: 14 goals – 7 assists.