ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμη η ΑΕΚ για την επιστροφή στα Σπάτα!

Άπαντες στην ΠΑΕ ΑΕΚ κινητοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επιστροφή στις προπονήσεις, την Τρίτη 5 Μαΐου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του προπονητικού τιμ και των ιατρών της ομάδας ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τα δεδομένα που θα υπάρχουν στις ατομικές προπονήσεις των 6-8 ατόμων.

Παράλληλα, ο Ίλια Ίβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό, ειδικότερα από χώρες που έχουν επιτρέψει την επανέναρξη των προπονήσεων, ώστε να λάβουν γνώση του τρόπου με τον οποίο διεξάγονται οι προπονήσεις.

Ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος έχει παραδώσει στον Ίλια Ίβιτς εδώ και μέρες το δικό του πλάνο σχετικά με όσα είναι απαραίτητα για να μείνουν άπαντες ασφαλείς.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αποκατάσταση των τραυματιών, με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο να βρίσκονται σε καλό επίπεδο και τον Νέλσον Ολιβέιρα να ολοκληρώνει την καραντίνα του με την έναρξη των ατομικών προπονήσεων.

Όπως γίνεται αντιληπτό θα υπάρξουν πυρετώδεις προετοιμασίες το επόμενο τριήμερο ώστε να ρυθμιστούν όλοι οι παράγοντες και τα Σπάτα να είναι απολύτως έτοιμα ώστε να υποδεχθούν τους αθλητές και τους προπονητές της Ένωσης με ασφάλεια και πάντα με γνώμονα τις κυβερνητικές εντολές.