ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάνκοβιτς: «Είμαι ψημένος για να έρθω στην ΑΕΚ, μου αρέσει το πρότζεκτ»

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει, πλέον, ο Σουηδός ακραίος επιθετικός της Χάμαρμπι για να αγωνιστεί με το Δικέφαλο στο στήθος!

Η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχει επιστρέψει για τα καλά στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι και εξακολουθεί να ενδιαφέρει την «Ένωση».

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται, όμως, να υπάρχει και από την πλευρά του παίκτη. Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι οι μάνατζερ του διεθνή με την Σουηδία άσου έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους για τον ποδοσφαιριστή. Για αυτό και ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ίλια Ίβιτς προσπαθώντας να ανοίξουν νέο κύκλο συζητήσεων με το Δικέφαλο. Αυτή τη φορά σε διαφορετικό οικονομικό πλαίσιο.

Η πλευρά του Σουηδού εξτρέμ αντιλήφθηκε ότι οι απαιτήσεις της ήταν εξωφρενικές και έκανε τον τελευταίο καιρό μια «γενναία» μείωση. Τα χρήματα που ζήταγαν τα είχαν βρει μόνο στη συμφωνία με τη Τζένοα. Ένα ντιλ το οποίο δεν ευδοκίμησε αφού η Ιταλική ομάδα άλλαξε τεχνικό διευθυντή και προπονητή και ακυρώθηκε η συμφωνία.

Έχοντας καταλάβει, λοιπόν, ότι στην μετά κορωνοϊού εποχή δε βρίσκονται αυτά τα χρήματα, αποφάσισαν να πέσουν. Αυτή η πτώση κάνει ιδιαίτερα ελκυστική (και από οικονομικής πλευράς) την περίπτωση του Σουηδού για το Δικέφαλο. Αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και για αυτό δε βιάζεται, αφού πιστεύει ότι θα προκύψουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης στην επικοινωνία με τη πλευρά του παίκτη τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Αυτό γιατί δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα τα νέα δεδομένα μετά την πανδημία που ξέσπασε.

Ο Ίλια Ίβιτς πιστεύει ότι στο μεταγραφικό τομέα ο Δικέφαλος θα βγει ευνοημένος από αυτήν την κατάσταση. Η νέα κατάσταση θα φέρει στην επιφάνεια ελκυστικές περιπτώσεις παικτών και τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας είναι ανοικτά προς πάσα κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σέρβος κοιτάζει ήδη παίκτες σε Ολλανδία, Αγγλία και Ισπανία. Ας μην ξεχνάμε όμως και τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος έχει ισχυρές διασυνδέσεις σε Ιταλία και Ρωσία. Δεν θα αποτελεί έκπληξη αν ο Μιλανέζος προπονητής επιλέξει να πάρει παίκτη από τις συγκεκριμένες χώρες.

Σύμφωνα με τη Live Sport μεγάλο ενδιαφέρον έχει η άποψη που έχει ο ίδιος ο παίκτης. Για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», αλλά και την προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ και στην Αγιά Σοφιά!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο εξτρέμ της Χάμαρμπι έχει έρθει σε επικοινωνία με τμήμα scout που έχει στο επίκεντρο την Ελλάδα και το «Big 4». Προσπάθησε να αντλήσει συγκεκριμένες πληροφορίες κι στην επικοινωνία αποκάλυψε ότι βλέπει το Δικέφαλο σαν μια πολύ σοβαρή προοπτική για την καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ψημένος για να έρθω. Μου αρέσει πολύ το project που μου έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ειδικά το νέο γήπεδο», ανέφερε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Παράλληλα ο ίδιος φημολογείται ότι έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραμείνει στη Χάμαρμπι. Ψάχνει κάτι καλύτερο κι μια πιο ισχυρή προοπτική, κάτι που όπως φαίνεται «βλέπει» στην ΑΕΚ!