ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πως συνδέεται η περίπτωση Πασαλίδη με τον Ντέλετιτς!

Η ΑΕΚ δεν είναι κρυφό πως έχει ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα αμυντικό του Αστέρα. Ένα από τα σενάρια λοιπόν εμπλέκει και τον Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος βρίσκεται δανεικός στην ομάδα της Τρίπολης!

Αν η «Ένωση» αποφασίσει τελικά να κινηθεί για τη μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη τότε υπάρχουν πολλά σενάρια ως προς την απόκτηση του παίκτη. Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για δανεισμό καθώς η ομάδα της Αρκαδίας θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο κερδοφόρο αλλά και άμεσο «deal». Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του kitenimerosigr υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακεί στις συζητήσεις και μια πιθανή παραχώρηση του Μίλος Ντέλετιτς.

Εν ολίγοις ο Αστέρας Τρίπολης θα εξετάσει σοβαρά την πιθανότητα να ζητήσει τον Σέρβο εξτρέμ μαζί με ένα πιο μειωμένο χρηματικό ποσό ώστε να δώσει το «πράσινο φως» σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Πασαλίδη στην «Ένωση». Το παραπάνω σενάριο βέβαια εξετάζεται από την Αρκαδική ομάδα μόνο αν η ΑΕΚ προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Αλλιώς θα υπάρχουν άλλες συζητήσεις για το μέλλον του Μίλος Ντέλετιτς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του kitenimerosigr αν η «Ένωση» δεν ενδιαφερθεί για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο Αστέρας θα ζητήσει εκ νέου δανεισμό του Σέρβου εξτρεμ. Οι πιθανότητες να δοθούν χρήματα από την ομάδα της Τρίπολης για την αγορά του Ντέλετιτς, που δεσμεύεται με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στην ΑΕΚ, είναι μηδαμινές. Ουσιαστικά τα δύο σενάρια μας οδηγούν στις υποθέσεις πως το καλοκαίρι: είτε θα υπάρχει deal της ΑΕΚ για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που θα περιέχει και την παραχώρηση του Σέρβου εξτρέμ είτε ο Αστέρας θα ζητήσει νέο δανεισμό του παίκτη χωρίς να εμπλακεί καθόλου το όνομα του Έλληνα αμυντικού.