ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει ταξίδια και scouting μετά την πανδημία ο Ίβιτς!

Ο Ιλια Ιβιτς είναι το μοναδικό μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν έχει σταματήσει να δουλεύει ούτε μία ημέρα, παρά την πανδημία του κορονοϊού. 

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής πάγωσε οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός γραφείου είχε προγραμματίσει προ κορονοϊού και ταξίδια εκτός Ελλάδος, ωστόσο δούλεψε και δουλεύει εντατικά καθημερινά για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Βλέπει ποδοσφαιριστές, τσεκάρει περιπτώσεις υποψηφίων και συνεχίζει τις επαφές του με ομάδες και ατζέντηδες για να είναι απόλυτα έτοιμος όταν πρέπει. Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και κοπάσει η πανδημία του κορονοϊού σε βαθμό που να επιτρέπονται ταξίδια, θα κοιτάξει να προγραμματίσει να φύγει εκτός Ελλάδος. Και μάλιστα σε χώρα ή χώρες που θα συνεχίζονται πρωταθλήματα για να καταφέρει να δει ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιλια Ιβιτς «χτενίζει» την αγορά για αριστερό εξτρέμ, αριστερό μπακ, ενώ θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το ρόστερ για να τον αντικαταστήσει.

Αν όλα πάνε καλά και δούμε… μπάλα στα ξένα πρωταθλήματα και ομαλοποιηθεί η κατάσταση με ταξίδια εκτός συνόρων, τότε ο Ιβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime προγραμματίζει ταξίδι στην Ευρώπη για να δει παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άνθρωποι της ΑΕΚ στην Λατινική Αμερική σε χώρα που θα επαναρχίσει πρωτάθλημα σύντομα.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω με την απαραίτητη συνθήκη να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και να μπορούν να πραγματοποιηθούν πτήσεις προς χώρες που θα έχουν πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Όπως και να μπορεί να παρευρεθεί ο ίδιος σε γήπεδο, καθότι η πλειοψηφία των χωρών θα διεξάγει τα ματς με άδειες εξέδρες. Αν μία από αυτές τις χώρες είναι η Ισπανία, τότε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θα θελήσει να βρεθεί εκεί καθώς παρακολουθεί στενά τα πρωταθλήματα της χώρας και έχει άποψη.

Πάντα στα υπόψιν του Ιβιτς ο Ιωαννίδης

Ο Ιλια Ιβιτς να θυμίσουμε πάντως ότι εκτός από ξένα πρωταθλήματα, ρίχνει ματιές και εντός Ελλάδος. Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είχε προκρίνει την περίπτωση του νεαρού Φώτη Ιωαννίδη που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό ως σέντερ φορ. Και η περίπτωση του θα έχει ενδιαφέρον για την «Ένωση» όταν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Σέρχιο Αραούχο, Νέλσον Ολιβέιρα και Γιώργο Γιακουμάκη. Ο τελευταίος πάντως δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά και στην «Ένωση» θα αναζητήσουν μια καλή επένδυση με φορ. Και ο Ιωαννίδης είναι μια καλή περίπτωση. Τέλος, ο 32χρονος Ισπανός Μπρούνο Γκάμα του Αρη έχει προταθεί στην Ένωση, καθώς μένει ελεύθερος από τον Άρη, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει κάτι καλύτερο και σαφώς έναν παίκτη σε μικρότερη ηλικία.