ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πέτσας: «Να φύγουν από την καθημερινότητά μας το έντυπο και το sms»

Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε και την κατάργηση του εντύπου μετακίνησης, καθώς επίσης και των sms.

Η μέρα που θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα πλησιάζει και ο κόσμος αναρωτιέται ολοένα και περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Βέβαια τα παραδείγματα άλλων χωρών οδηγούν την Κυβέρνηση σε “συντηρητικές” και προσεγμένες αποφάσεις, προκειμένου να μην πάει…στράφι ο κόπος και η προσπάθεια των Ελλήνων.

«Οι Έλληνες δείξαμε πως, στα δύσκολα, ενωμένοι, τα καταφέρνουμε. Και το ίδιο ενωμένοι θα προχωρήσουμε στη σταδιακή μετάβαση στη νέα κανονικότητα. Η πορεία αυτή θα γίνει με σχέδιο, σταδιακά, συγκροτημένα. Για να προετοιμαστούν όλοι στη σταδιακή αυτή μετάβαση χρειάζεται έγκαιρη ενημέρωση», υποστήριξε ο Στέλιος Πέτσας.

Ακόμη συμπλήρωσε πως: «Είναι πρόθεσή μας το έντυπο και το sms να φύγουν από την καθημερινότητά μας, θα ενημερωθείτε σταδιακά». Σίγουρα πρόκειται για ένα μέτρο που οι Έλληνες πολίτες δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό και σε πολλές περιπτώσεις την…πάτησαν πληρώνοντας το πρόστιμο.

Η επιστροφή σε κανονικές συνθήκες είναι το τελευταίο στοίχημα της Κυβέρνησης και ως εκ τούτου οι χειρισμοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όπως βέβαια και η αντίδραση του κόσμου.