ΑΕΚ, ΓΗΠΕΔΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Αγιά Σοφιά: Πήρε την έκριση της Οικονομικής Επιτροπής η «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ» για τα εσωτερικά έργα

Ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της φτάνει η Αγιά-Σοφιά αφού απομένουν οι υπογραφές τον Μάϊο-Ιούνιο για να ξεκινήσουν οι εργασίες εσωτερικά του γηπέδου!

Ανακοινώθηκε και αναρτήθηκε στη Διαύγεια η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση των εργασιών στο εσωτερικό της Αγιάς-Σοφιάς στην «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ». Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στη Περιφέρεια, την ΑΕΚ και την ανάδοχο εταιρία τον Μάϊο-Ιούνιο.

Η απόφαση αναφέρει:

 Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπήκατά πλειοψηφίααποφασίζει

1.Την έγκριση του 2ουΠρακτικού (το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτιτηςπαρούσης), στο οποίο η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ  ΝΕΑΣ  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», στον οικονομικό  φορέα «ΤΟΜΗ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», με ποσοστό μέσης έκπτωσηςπροσφοράς (Εμ) 47,41% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.486.101,16 €(μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2.Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τηνσυνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού.