ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο ή θα πωληθεί ή θα επιστρέψει πίσω»

Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται στο προσκήνιο με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να ξεκαθαρίζει τη στάση της ομάδας.

Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει τον παίκτη όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θεωρούν πως τα νέα δεδομένα, λόγω πανδημίας, θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό των όρων της υπάρχουσας συμφωνίας. Βέβαια στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον «Τσίνο» κάθεται και η Λας Πάλμας.

Ο πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μίλησε στο sport24.gr ξεκαθαρίζοντας πως εφόσον δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, ο παίκτης θα επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά. Βέβαια όταν οι δύο πλευρές ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις, τότε δεν αποκλείεται οι όροι να αλλάξουν και να γίνουν πιο…οικονομικοί για την «Ένωση».

Δείτε όμως συγκεκριμένα τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της Λας Πάλμας:

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι η ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας. Να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ούτε πώς τα έχει πάει ο Σέρχιο στο διάστημα που αγωνίστηκε, ούτε και τις προθέσεις της ΑΕΚ. Όταν μιλήσουμε, θα δούμε. Όσο γι την οψιόν αγοράς που με ρωτάτε, είναι ένα φιξ ποσό. Ορίστηκε τότε στα 2.700.000 ευρώ”, υποστήριξε αρχικά ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εναλλακτική πρόταση περί επέκτασης του δανεισμού για έξι μήνες ή για ένα χρόνο.

“Δεν είναι ένα σενάριο που εξετάζουμε. Ο Αραούχο ή θα πωληθεί ή θα επιστρέψει πίσω. Δεν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται και γράφεται, ότι δηλαδή ο προπονητής της ομάδας, Πέπε Μελ, δεν τον υπολογίζει. Τον υπολογίζει”.

Πηγή:sport24.gr