ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν σήμερα: Ο Λάζαρος στέλνει την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σεζόν 2017-2018 η ΑΕΚ είχε αποδείξει πως «αρνούταν να χάσει». Σαν σήμερα στον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ το απέδειξε ακόμη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο!

Πριν δύο χρόνια η ΑΕΚ απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το τελευταίο εμπόδιο της πριν τον «μεγάλο τελικό» ήταν η ομάδα της Λάρισας. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του τα ”βρήκαν” πολύ δύσκολα στο πρώτο ματς όπου και ηττήθηκαν με 2-1. Η «ένωση» είχε προηγηθεί με τον  Σοτζέι Μασούντ αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με τους Ναζλίδη και Κρίζμαν στο 92΄ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ στον επαναληπτικό στις 18/4/2018 υποδέχθηκε την ΑΕΛ με στόχο τη νίκη. Αυτό δεν ερχόταν όμως με τίποτα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάθε πιθανό σκόρερ αλλά κανείς δεν μπόρεσε να το καταφέρει. Στο Ολυμπιακό Στάδιο το άγχος μεγάλωνε. Η λύτρωση ήρθε στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο 94΄ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στέλνει την «ένωση» στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.