Uncategorized

Βάρκας: «Καλή και οργανωμένη ομάδα η ΑΕΚ»!

Ο Γιάννης Βάρκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Απόλλωνας «πλήρωσε» την έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων!

Πιο αναλυτικά o Βάρκας τόνισε:

«Πράγματι, έχασα μεγάλη ευκαιρία, που θα μας βοηθούσε πολύ, αν γινόταν γκολ. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας χθες, καθώς χάσαμε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες».

Για την εμφάνιση του Απόλλωνα δήλωσε: «Δεν ήταν καλή, από τη στιγμή που χάσαμε. Πάντως, μπράβο στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και για το χαρακτήρα που δείξαμε. Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι είσαι τελευταίος και να προσπαθείς να πάρεις βαθμούς. Κρατάμε από το παιχνίδι ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, σκοράραμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Κοιτάζουμε να πάρουμε βαθμούς από εδώ και πέρα».

Σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι, τόνισε: «Μας επηρέασαν τα γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινάμε με γκολ σε βάρος μας στα δύο ημίχρονα. Έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένα».

Για τη δική του ευκαιρία, είπε: «Μπορούσα να χριστώ σκόρερ. Δεν έγινε. Συνεχίζουμε…»

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε καλή ευκαιρία και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και σχολίασε γι’ αυτό: «Ελπίζω να προκύψει ένα γκολ στη συνέχεια…»

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});