SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα… κλαίνε στον ΠΑΟΚ! – Δούκας: «Μονόδρομος το CAS»

Για την υπόθεση Εφέσεων για ΠΑΟΚ και Ξάνθη τοποθετήθηκε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ‘ασπρόμαυρης’ ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας.

Η απόφαση φαίνεται πως δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν ότι η γνωμοδότησή της ποινής είναι δεσμευτική, την περίοδο που οι άνθρωποι του “δικέφαλου του βορρά” βρίσκονται σε ανοιχτό “πόλεμο” με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα ο Λεύτερης Δούκας, ανέφερε πως κρίθηκε δεσμευτική μια γνωμοδότηση της επιτροπής των κουμπάρων που είναι ταυτισμένη με σκάνδαλα!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λευτέρης Δούκας:

Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε, επαναλήφθηκε το οξύμωρο, να ζητά επίμονα ο «κατηγορούμενος» να δικαστεί και τα δικαστήρια να τον αγνοούν. Λαμβάνοντας ως δεσμευτική μάλιστα, την γνωμοδότηση μιας επιτροπής κουμπάρων, ταυτισμένης με σκάνδαλα.

Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις κατηγορηματικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας, πως δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση.

Η προσφυγή στο CAS, αποτελεί μονόδρομο. Το είχαμε προαναγγείλει εξ΄αρχής άλλωστε, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής δικαιοσύνης…