ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επόμενη μέρα για τους δανεικούς της ΑΕΚ

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ” αναλύει τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί από την ΑΕΚ.

Πιο ξεκάθαρα μοιάζουν τα πράγματα για τους νεαρούς Χρήστο Γιούση, Πάρη Μπάμπη, Θανάση Πάντο και Γιώργο Γιαννούτσο, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Νταβίντ Σιμάο, που αγωνίζεται δανεικός στην Χαποέλ Μπερ Σεβά, έχει ρήτρα στις 500 χιλιάδες ευρώ, η οποία όμως είναι δύσκολο να ενεργοποιηθεί, καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ο Μίλος Ντέλετιτς παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε πολλές και ουσιώδεις συμμετοχές, σημειώνοντας 2 γκολ σε 5 αγώνες πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού. Ο Σέρβος εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει στα Σπάτα και το μέλλον του στην ΑΕΚ θα κριθεί από τον Μάσιμο Καρέρα.

Τέλος, το δίδυμο των “Πολωνών” της Ένωσης που αποτελούν οι Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, είναι το πιο άτυχο, καθώς μετά το ντεμπούτο τους με την Γκόρνικ Ζάμπρζε στο πολωνικό πρωτάθλημα (με τον Βασιλαντωνόπουλο να πετυχαίνει και γκολ), η αγωνιστική δράση διεκόπη λόγω της πανδημίας. Αμφότεροι έχουν οψιόν, η οποία δύσκολα θα ενεργοποιηθεί από την Γκόρνικ, ενώ και στην ΑΕΚ δεν θα βρουν τον χρόνο συμμετοχής που θέλουν.