SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Εκτός ελέγχου ο Τσουκαλάς: «Δεν έχω φίλους ΑΕΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή»! (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς ο οποίος δεν σέβεται τη κατάσταση στην οποία ζούμε το τελευταίο διάστημα προκαλώντας με τα λεγόμενα του.

Καλεσμένος στην εκπομπή Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες ο Τάκης Τσουκαλάς, ο οποίος δεν άργησε να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό αδιαφορώντας για τη κατάσταση την οποία ζει η χώρα προκαλώντας τους πάντες, ενώ οι παρακλήσεις του κ.Αρναούτογλου για να μην πάει η κουβέντα προς το οπαδικό δεν έπιασαν τόπο.

Μερικές από τις φράσεις που είπε είναι αυτές: «Εγώ δεν έχω φίλο Παναθηναϊκό, όπως δεν έχω Ιεχωβά, δεν έχω Μουσουλμάνο, κακό είναι αυτό; Εγώ είμαι Έλληνας και είμαι Ορθόδοξος. Έχω επιλέξει κάποια πράγματα να μην έχω φίλους Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή Γρηγόρη. Μου τη δίνει έτσι στα νεύρα με τα ψέματα και θα τον πέταγα από το μπαλκόνι. Εγώ δεν μπορώ να κάτσω με έναν Μουσουλμάνο να φάω φαγητό. Δεν γίνεται. Δεν είναι κακό. Εσύ μπορείς να κάτσεις με έναν Τούρκο να φας; Εγώ πήγα στην Κωνσταντινούπολη το 12, και ζήτησα έναν ελληνικό καφέ και μου έλεγε ότι είναι τούρκικος. Αφού είναι ελληνικός ο καφές».

Το πράγμα εδώ ξεφεύγει. Διότι, δεν αφορά μια διαιτητική απόφαση, μια προσωπική διαφωνία ή έναν αγώνα αλλά κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ανέμενε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, είδε τον Τάκη Τσουκαλά να μην μαζεύεται με τίποτα. Έτσι έκλεισε βιαστικά κι απότομα τον καλεσμένο του, όμως η ζημιά είχε γίνει. Κι όλα αυτά με τον συμπαρουσιαστή του, τον Νικόλα Ράπτη να μένει παγωμένος. Το όλο σκηνικό έκλεισε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτό είναι ο Τάκης όταν παίρνει φόρα».