ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάνκοβιτς και παίκτες από το… πρώτο ράφι χτυπούν την «πόρτα» της ΑΕΚ!

Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός της Χάμαρμπι και άλλοι ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι βρίσκονται στο κατώφλι της Ένωσης ενόψει καλοκαιριού!

Η ΑΕΚ αρχίσει να γιγαντώνεται και αυτό φαίνεται πως προσελκύει παίκτες για όλα τα γούστα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» το νέο σπίτι του Δικεφάλου που βρίσκεται στην τελική του ευθεία, αλλά και η αγωνιστική άνοδο του συλλόγου τους τελευταίους μήνες δημιουργούν ένα ισχυρό «brand name». Αυτό δε μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, των οποίων το συμβόλαιο λήγει και μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν ήδη περιπτώσεις, οι οποίες έχουν βρεθεί στο κατώφλι των κιτρινόμαυρων, καθώς ξεχωρίζουν την υγεία και την προοπτική που έχει η Ένωση με το νέο της γήπεδο.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ και προτίστως ο Ίλια Ίβιτς κοιτούν με ενδιαφέρον αυτές τις κινήσεις και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα προκύψουν εξαιρετικές περιπτώσεις το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Μία από τις πολλές επιλογές που έχουν φτάσει να χτυπήσουν την πόρτα είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός έχει επιστρέψει για τα καλά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Δικεφάλου. Ο 25χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος και βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, χωρίς να είναι η μοναδική λύση για τα άκρα. Μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές στη μεταγραφική ατζέντα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή.

Αναφορικά με την περίπτωση του άσου της Χάμαρμπι, το μέλλον του είναι μακριά από την πατρίδα του. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δε θα ανανεωθεί. Την παραπάνω κατάσταση επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής των Σουηδών σε ιστοσελίδα της χώρας. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη έχουν σταματήσει. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της πανδημίας του φονικού ιού σε όλο τον κόσμο. Τέλος ο Γιάσπερ Γιάνσον (ΤΔ της Χάμαρμπι) αποκάλυψε ότι ο Τάνκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα!