Uncategorized

Βασιλειάδης προς Καραμανλή: «Η παράγκα ήταν μία πραγματικότητα»

Αναλυτικά όσα είπε ο  Γιώργος Βασιλειάδης στη βουλή, απευθυνόμενος  στην κ.  Καραμανλή:
Το νομοσχέδιο δεν λύνει όλα τα προβλήματα αλλά απέχει έτη φωτός από το διαλυμένο και αναξιόπιστο σύστημα και σύστημα παράγκας που πήραμε το 2015. Και περιμένω κυρία Καραμανλή να πείτε τη λέξη «παράγκα, δεν είναι κακό ήταν μια πραγματικότητα, τολμήστε το» είπε ο Γ. Βασιλειάδης απευθυνόμενος στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Και κατέληξε: «Σας καλώ να συζητήσουμε για βελτιώσεις και να στηρίξουμε την αλλαγή σελίδας στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν μπορούσε να μη φανεί η αμηχανία κάποιον να διαφωνήσουν γιατί έπρεπε να διαφωνήσουν. Με αυτά που έχετε κάνει 30 χρόνια, κανένας δεν θα μπορέσει α κοκκινίσει».
Ακόμη:
Για τη βία: «Με δεδομένο ότι για πρώτη φορά τέτοιες υποθέσεις και οδηγούνται και αποκαλύπτονται, για πρώτη φορά, εγώ θα περίμενα να είμαστε πιο προσεκτικοί και φειδωλοί».
Για τη νέα Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Δημιουργούμε ένα κλίμα, που θα μπορεί να μας δώσει για πρώτη φορά ουσιαστικά αποτελέσματα. Θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς, φορολογικά στοιχεία ώστε να μπορεί να λειτουργήσει».