ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Μπάρκας

Σύμφωνα με την ΩΡΑ ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπέτις εν’ όψει καλοκαιριού.

Αδιαμφισβήτητα ο γκολκίπερ της Ένωσης είναι από τα πιο “δυνατά” περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και το προσεχές καλοκαίρι ο Ίβιτς θα έχει αρκετή δουλειά με τις ομάδες που ήδη έχουν ρωτήσει για αυτόν.

Ο Έλληνας πορτιέρο βρίσκεται για 4η χρονιά στην ΑΕΚ και πιθανότατα φέτος θα αποχωρήσει εφόσον υπάρξει πρόταση κοντά στα “θέλω” των “κιτρινόμαυρων”. Βέβαια να θυμίσουμε πως πέρυσι είχε απορριφθεί πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, άρα τα δεδομένα για το φετινό καλοκαίρι ξεκινούν από εκεί.

Μπορεί η αγωνιστική απραξία του παίκτη όμως να σταθεί εμπόδιο στις όποιες διαπραγματεύσεις; Η αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υπεβλήθη τον κράτησε εκτός προπονήσεων για σχεδόν ένα μήνα και έπειτα, με την εμφάνιση του κορονοϊού, το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας μεγάλωσε.

Σύμφωνα με την ΩΡΑ όμως η αξία του παίκτη δεν έχει πέσει αφού με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μπει στο…μάτι αρκετών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές και η Ισπανική Μπέτις η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ρώτησε και…έμαθε κάποια πράγματα για τον διεθνή κίπερ.