ΑΕΚ, ΓΗΠΕΔΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αυτό που όλοι θέλουμε να ζήσουμε!» (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι και σήμερα μας πρόσφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε σήμερα στο Instagram μία από τις ομορφότερες φωτογραφίες της Αγιά Σοφιάς, με βραδινό τοπίο, το στέγαστρο “ντυμένο” με τον κατακίτρινο φωτισμό του και στο βάθος φώτα από την υπόλοιπη πόλη και αυτά με απόχρωση του κίτρινου. Ότι πιο μαγικό αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ δεν σταματάνε, καθώς έπειτα και από σχόλιο του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου γίνεται γνωστό πως την Δευτέρα ξεκινάνε και τα έργα της υπογειοποίησης.

«Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση», έγραψε χαρακτηριστικά. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχαν λάβει χώρα τα έργα των περιφράξεων στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ και η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις εργασίες αντιστήριξης μπροστά από το γήπεδο ώστε όλα να είναι έτοιμα για να πιάσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ δουλειά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτό που περιμένουμε! Αυτό που όλοι θέλουμε να ζήσουμε! #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις