ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Ρέινα: “Είμαστε ανάμεσα στους προνομιούχους”

Ο Πέπε Ρέινα μίλησε για την περιπέτεια του κορονοϊού που πέρασε και ταυτόχρονα έβγαλε το καπέλο σε αυτούς που βιώνουν την όλη κατάσταση τελείως διαφορετικά.

Σίγουρα το #μενουμεσπιτι των ποδοσφαιριστών απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, αφού οι ανέσεις που διαθέτουν οι περισσότεροι δεν συγκρίνονται με αυτές των απλών πολιτών. Ο Ισπανός πορτιέρο όμως φαίνεται πως πατάει στη Γη και αναγνωρίζει το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για οικογένειες που δεν ζουν στα…πούπουλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν η σειρά μου να περάσω το μικρόβιο. Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα, στην οποία έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην κολλήσω τα άτομα που μένουν μαζί μου.

Εδώ στην Ιταλία δεν γίνονται τεστ, εκτός αν είσαι πραγματικά πολύ άσχημα. Μιλώντας στους γιατρούς για τα συμπτώματα που είχα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπορώ να πω ότι όλα έδειχναν ότι είχα κορωνοϊό, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση”.

Ακόμη υποστήριξε πως: “Εμείς είμαστε όμως ανάμεσα στους προνομιούχους. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ζούνε μέσα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αρχ…α, όχι εμείς”.